My life. My choices. My regrets.

söndag 21 juni 2009

Chaos

Ja rubriken säger sig självt right? Ligger här pissnödig som ett as och verkligen drar ut på toalettbesöket. Ska banne mig in med ett inlägg först. För att jag kan. För att jag vill. För att det var allt för längesen jag skrev.
Uppdatering. Midsommar kunde ha slutat i en katastrofalt tråkig dag. Om det inte hade varit för min kära vän Mikael Blomdahl som kom och räddade mig från en fruktansvärd tristess. Mikael anländer och vi börjar med att vandra mot Coop Extra. Maria ska ha godis i mängder. Eftersom jag så fint hade planerat att inhandla alkoholen. På midsommarafton. En fredag. Inte ens en röd dag. Men bor man inte i Västerås längre så måste man nog tänka till en extra gång innan man planerar. Systembolaget var stängt. Så i brist på alkohol så skulle det bli godis istället. Men inte då. Tydligen var Coop också stängt. Wtf?! Nåja det blev ett hopp om hemköp mitt i centrum. Öppet. Halleluja. Godis för 198 :- Heldött på stan. Hemvandring. Ta nån cider och öl och prata och umgås som om det inte fanns en morgondag. Tur att Micke redan hade med sig lite av sitt systembolag hemifrån. Så tack för det. Tack för sällskapet. Till er andra. Jag är inte tjock. Bara charmigt rund.
Konstaterande. Ju mer pengar det finns i en familj. Desto mindre plats för kärlek. I en familj ska man finnas för varanda. Ställa upp. Så ska det vara. Men nej. I denna familj ska man tänka på sig själv. Om man så går över lik. Eller i detta fall får de bortgånga att vrida sig i graven/gravarna. Tvi tvi tvi. Pengar = Hyckleri. Utnyttjande. Fjäsk och falskhet i mängder. Så jag tar min bror i armen och emigrerar till en djungel någonstans mitt i ingenstans. Där aporna har mer sammanhållning och mentaliet än en del av denna familj. Så sant som det är sagt. Mycket vill ha mer. Don`t forget. Det är ensamt på toppen. Jag lider med er som är för blinda för att inse vad som händer. Hur ni blir utnyttjade till maximum för att ni är så underbart snälla. Bakom fasaden. Right? Nåja. Vi står bakom er sen. Promise.
Planering. Trycker in en liten snabb rad om helgen som kommer. Äntligen ska jag dra min jädrans utgång som jag traggat om sedan inflytt 1 mars. Nu ska den bli av. Fredag. Bockarna. Be there. Förfest hos moi med. Micke B. Micke B. Simon? Calle? och Jocke. E. Kanske får vi med ännu en Micke. Ja alla häruppe heter tydligen det. Lyssnar på Tyler Hilton. Sjunger mycket bra. Sköna låtar. (Snubben från One Tree Hill) Spotifya honom. Fan jag måste kissa nu. Enjoy inlägget. Det skulle jag ha gjort.
A wise girl kisses but doesn't love. Listens but doesn't believe.

And leaves before she is left.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar